Εικονικές Περιηγήσεις 360VR

Η επιθεώρηση της κατάστασης περιορισμένων (κλειστών/στεγασμένων) χώρων καθώς και της προόδου εργασιών σε αυτούς είναι ιδιαίτερα δυσχερής με τη χρήση drone. Η προτεινόμενη λύση για τις περιπτώσεις αυτές είναι η χρήση τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας 360 VR. Με τη χρήση κατάλληλου φωτογραφικού εξοπλισμού (σφαιρικής πανοραμικής κάμερας) και τη λήψη εικόνων από διαδοχικές στάσεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε εικονικές περιηγήσεις σε εσωτερικούς χώρους που να επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο να βαδίσει εικονικά μέσα από τον υπολογιστή του στο χώρο, όπως βαδίζει ένα δρόμο στο google street view.

H υπηρεσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις κατασκευής, διαμόρφωσης ή ανακαίνισης κλειστών/στεγασμένων χώρων όπου απαιτείται ένα εποπτικό μέσο για την τεκμηρίωση της εξέλιξης των εργασιών ή και για την επικοινωνία και το συντονισμό διαφορετικών συνεργείων που δρουν στο συγκεκριμένο χώρο. Επιπλέον, αποτελεί το κατεξοχήν μέσο για τη μεταφορά ολοκληρωμένης και αντικειμενικής εικόνας της κατάστασης του χώρου και της προόδου των εργασιών στον εργοδότη/πελάτη που μπορεί να βρίσκεται σε απομακρυσμένη τοποθεσία. Οι εικονικές περιηγήσεις αναρτώνται στο διαδίκτυο και μπορούν να είναι προσβάσιμες από οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη. Διαθέτουμε σχετικό διακομιστή (server) για την ανάρτηση της περιήγησης ή μπορούμε να σας παραδώσουμε το υλικό για να τοποθετηθεί σε δικό σας διακομιστή. Η πρόσβαση μπορεί να είναι ανοιχτή/ελεύθερη ή να περιορίζεται με χρήση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

 

Πέραν των χρήσεων της υπηρεσίας στις κατασκευές, είναι δυνατή η χρήση της και για την προώθηση/διαφήμιση επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια, για της οποίες ο χώρος και η αισθητική του είναι καθοριστικός παράγοντας στην προσέλκυση πελατών. Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να περιηγηθούν εικονικά στο χώρο σας και να εκτιμήσουν την αισθητική του προτού τον επισκεφθούν στην πραγματικότητα. Για τις περιπτώσεις αυτές το γραφείο μας διαθέτει κατάλληλα διαπιστευτήρια από την Google (Google street view trusted), ώστε η εικονική περιήγησή σας να αναρτάται στο Google Search και στο Google Maps και να είναι άμεσα ορατή από τον χρήστη του διαδικτύου που εντοπίζει την επιχείρησή σας διαδικτυακά. Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει η Google, περισσότερες από μία στις τρεις δικτυακές επισκέψεις μέσω εικονικής περιήγησης καταλήγει σε πραγματική επίσκεψη.

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για να σας δώσουμε τη λύση είτε πρόκειτε για την επιθεώρηση των κατασκευαστικών εργασιών σας είτε για την διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας στους χάρτες και την μηχανή αναζήτησης Google.